Vrije Tijd

Benodigdheden voor het gezin

18/02/2016

Gisteren heb ik al aardig wat voor het huishouden gedaan, dus ik hoef nu nog maar enkele klusjes op te knappen en dan kan ik ook even een middagje rustig aan doen. Over de vakantie heb ik nog even met Max gesproken, maar hij kon ook nog geen keuze maken. Wel hebben we er allebei erg veel zin in! Vandaag moet ik bedenken of de kinderen en Max nog wat nodig hebben, hopelijk ben ik niets vergeten te doen!

Nieuwe spullen voor man en kinderen

Heeft Max bijvoorbeeld nog wat nodig voor het wielrennen? Hij heeft wel zijn nieuwe mountainbike dus laatst uitgeprobeerd en ik was erg benieuwd hoe het beviel. Hij was erg tevreden, maar hij was een beetje te enthousiast door de bocht gegaan… En toen is hij gevallen! Gelukkig heeft hij niets, op enkele schaafwondjes na. Helaas is zijn gloednieuwe iPhone 6 wel kapot gegaan. Het hele scherm is gebarsten en er komen stukjes glas uit als je niet voorzichtig bent. Hij heeft hem nodig voor zijn werk, dus ik moet snel een iPhone 6 scherm reparatie regelen. Ook voor de kids moet ik nog wat dingetjes doen. Naast het leggen van nieuw laminaat in de slaapkamer wil ik ook even nieuwe bedspreien kopen. Ze vonden hun huidige bedspreien te kinderachtig en wilden graag een nieuwe. Dat heb ik ze beloofd, dus laat ik maar even wat uitzoeken. Ze worden zo snel groot hè, haha. Soms schrik ik ervan! Grapje, ik vind het erg leuk dat ze ouder worden en andere dingen leuk vinden.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply