Vrije Tijd

De gekochte spullen

28/02/2016

De laatste keren schreef ik elke keer over spullen die ik wilde kopen en dingen die ik wilde regelen. Maar wat heb ik nou eigenlijk gekocht de afgelopen weken? Dat zal ik jullie vandaag gaan vertellen! We hebben eigenlijk niet zoveel gekocht, maar wel iets waar de kinderen blij mee zullen zijn. Onze twee jongens zijn namelijk dol op games en spelen ook graag samen met hun vrienden. Dan kunnen ze wedstrijden houden en bijhouden wie de highscore heeft. Hele middagen zijn ze er zoet mee, dus hebben we een paar maanden geleden een Xbox voor ze gekocht.

De kinderen zijn weer verwend

Hun vrienden hebben namelijk ook een Xbox, dus wij konden niet achterblijven, haha. Alleen we kwamen erachter dat je ook nog moet betalen om online te kunnen spelen. De jongens willen natuurlijk tegen hun vrienden spelen, maar dat kan dus alleen online als ze niet bij elkaar komen gamen. Max en ik wilden het eerst even overleggen, maar we hebben toch besloten om Xbox Live voor ze te regelen. Met een speciaal Xbox Live Gold abonnement kunnen ze altijd online met hun vrienden spelen. Daar zullen ze erg blij mee zijn, vooral omdat ze er al een paar weken om vragen. Gelukkig vragen ze verder niet zo vaak om nieuwe spullen, dus het mag ook wel. Voorlopig zal ik alleen niet zo snel iets meer kopen. Ze zijn wel flink verwend, met ook al het nieuwe laminaat. Oh ja, ik heb voor het bijzagen een decoupeerzaag gekocht. Ik heb namelijk voor deze gekozen, van Makita.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply