Interieur, Vrije Tijd

De nieuwe jaloezieën

19/02/2017

Max en ik hebben samen de nieuwe jaloezieën uitgekozen. We hebben, zoals ik al verwachtte, gekozen voor houten jaloezieën. Ik kan niet wachten tot ze geplaatst worden, ik ben zo benieuwd naar het resultaat! Volgens mij ziet ons huis er dan meteen anders uit. Ik ben ook nog op pad geweest voor mijn auto. Ik had namelijk dringend nieuwe automatten voor de Nissan nodig. Na de boswandelingen met de kinderen waren die matten niet meer schoon te krijgen. Ik heb ze uitgeklopt en ik ben er met de stofzuiger overheen gegaan, maar dat hielp allemaal niet. Vanaf nu moeten we toch maar flink onze schoenen uitkloppen voordat we de auto weer instappen, anders hebben we over een paar weken weer nieuwe matten nodig!

Rustig einde van de dag

Max en ik hebben deze drukke dag afgesloten met een goede wijn. Sinds een lange tijd was Max weer eens een avondje thuis. Ook al hoeft hij zich wat minder zorgen te maken, dat betekent niet dat hij ineens het rustig heeft. Hij moet nog steeds regelmatig overwerken, maar hopelijk is dat volgende week weer afgelopen. Max was zo lief om een Clairette De Die mee te nemen nadat hij had gewerkt. Daar hebben we samen van genoten terwijl we aan het praten waren. We hebben ook nog een film gekeken zodat hij wat afleiding van zijn werk had. Het was een hele gezellige avond en ik hoop echt dat hij binnenkort weer vaker thuis kan zijn! Dat vinden de kinderen ook erg leuk natuurlijk.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply