Vrije Tijd

Een doordeweekse dag

16/02/2016

Op een doordeweekse dag kun je van alles doen, ook de dingen die je misschien normaal alleen in het weekend zou doen. Toch vind ik het soms lastig om iets te bedenken. Max en ik zijn allebei een middagje vrij, dus we hebben even tijd voor onszelf. Hij is vast al met iets bezig, maar ik moet nog even kijken wat ik wil doen. Misschien ga ik wel gewoon iets nuttigs doen, in plaats van iets wat ontspannend is.

Hoe ziet onze dag eruit?

Nu ik dit schrijf bedenk ik me dat Max aan het mountainbiken is. Hij heeft namelijk net een nieuwe fiets gekocht, een mountainbike van Cannondale, die hij natuurlijk even moet uitproberen. Ik ben zelf ook erg benieuwd of het hem bevalt, want hij is dol op fietsen. Max heeft ook wel wat ontspanning verdiend, want hij heeft vanochtend gewerkt en daarna heeft hij de kinderen van school gehaald. Zij zijn boven samen aan het spelen. Het is al best laat, dus misschien is het wel een goed idee om alvast te beginnen met het avondeten. Ik wil de nieuwe braadslede waar ik het gisteren over had weer gebruiken. Gisteren kwam ik namelijk een recept tegen van een lekkere lasagne. Dat recept kreeg ik van mijn moeder, maar ik was het een tijdje kwijt. Gelukkig vond ik het terug in een kookboek, dus nu kan ik het eindelijk proberen! Er gaan best veel ingrediƫnten in en het moet lang in de oven, dus ik ga nu beginnen met groente snijden.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply