Geen categorie

Max in drukte

12/02/2017

Rond de herfstvakantie vertelde ik al dat Max bezig is met een grote klus voor zijn werk. Hij was daarvoor toen op zoek gegaan naar een internetbureau. Inmiddels heeft hij de SEO in Apeldoorn op laten pakken, zodat de site die erbij hoort goed gevonden wordt via zoekmachines. Max kon dat zelf niet aanpakken dus het is mooi dat hij een bureau heeft gevonden die daarmee aan de slag gaat. Het is fijn dat het op zijn werk goed gaat, soms kan Max een beetje gestrest raken en dat vind ik zo vervelend voor hem. Nu het weer wat rustiger is merk ik dat hij veel vrolijker en meer ontspannen is!

Het huis en de kinderen

Ondertussen ben ik lekker bezig geweest in ons huis. Ik heb met Max overlegd over het plaatsen van houten jaloezieën. Dat lijkt me erg gezellig en sfeervol ogen en dat maakt het huis helemaal af. Het kost wel wat, vandaar dat ik eerst wilde overleggen. Gelukkig leek het hem ook een goed idee. Deze week gaan we even kijken naar de opties en dan maken we een keuze. Met de kinderen gaat het prima, dat is ook erg fijn natuurlijk. Op school gaat het goed en ze hebben bijna geen ruzie met elkaar Ze zijn wel weer vol energie en daardoor erg druk! De deurstopper die ik laatst kocht komt dan ook nog steeds goed van pas ;). Ik kan ze niet afleren om niet steeds met de deur te gooien als ze snel naar boven willen rennen… Gelukkig is een deurstopper iets goedkoper dan een nieuwe deur!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply