Vrije Tijd

Nadenken over de vakantie

17/02/2016

Zoals ik gisteren al zei is het soms moeilijk om doordeweeks iets leuks te doen voor jezelf. Vandaag moest ik namelijk boodschappen doen, ontbijt maken, eten voor de kinderen klaarmaken en hun tassen inpakken en de kinderen naar school brengen. Ook heb ik nog even het huis schoongemaakt, want dat doe ik graag verspreid over meerdere dagen. Max is weer naar het werk en vandaag werkt hij de hele dag. Ook al ben ik soms druk als moeder, ik zou het niet anders willen! En ik mag nog iets leuks doen, namelijk een vakantie uitzoeken! 

Naar de andere kant van de wereld

Het lijkt misschien alsof we graag thuis zijn, maar wij doen ook niets liever dan reizen en de wereld bekijken. Dat vinden Max en ik geweldig, maar het is ook goed voor de kinderen. We willen de kinderen namelijk zoveel mogelijk van de wereld laten zien! Dat is leerzaam voor ze en het is natuurlijk ook gewoon erg leuk om andere culturen te ontdekken. Bijzonder eten, andere talen en mensen en even in een andere omgeving zijn. Wij zijn dan ook op zoek naar een vakantie die anders is dan normale vakanties. We denken er daarom over om naar Azië te gaan, waar zoveel prachtige landen zijn. Enkele mogelijkheden zijn China, India, Japan en Indonesië. Op internet heb ik al even gezocht naar reizen naar deze landen en naar meer informatie over deze landen om een keuze te kunnen maken. Door te zoeken heb ik op een site ontzettend mooie bestemmingen gevonden voor reizen Azië! Elk land in Azië wordt daar haast wel laten zien, fantastisch!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply