Vrije Tijd

Plannen voor de komende weken

15/02/2016

Even rustig een avondje lekker op de bank zitten. Morgen is er weer een nieuwe dag om verschillende dingen te doen! We hebben net gegeten en het was heerlijk. Mijn nieuwe braadslee kwam goed van pas bij het maken van witlof met ham en kaas. Dat is het lievelingsgerecht van de kinderen. Ik moet wel even bedenken wat we de komende weken willen doen in het huis, want er mag nog wel wat gebeuren.

Het klussen voorbereiden

Max en ik zijn namelijk van plan om laminaat te leggen in de kamers van de kinderen. In onze slaapkamer ligt al laminaat, maar de kinderslaapkamers hadden eerst vloerbedekking. Kinderen spelen tenslotte graag op de vloer, dus de zachte vloerbedekking was een goed idee. Inmiddels zijn ze wat groter en is de vloerbedekking niet zo mooi meer. Het mag daarom wel vervangen worden, zeker omdat we het huis wat gezelliger en huiselijker willen maken. Om het laminaat zelf te kunnen leggen hebben we wel een decoupeerzaag nodig om de planken op maat te snijden. Dat werd op internet aangeraden, dus laten we dat maar doen. Max zei dat ik er maar een moest bestellen, ik weet alleen niet welke! Ik heb er namelijk twee gezien, die me allebei goed lijken. Het verschil is dat de één een accu heeft en de ander niet. Ik heb gekeken naar de Makita decoupeerzaag en Makita accu decoupeerzaag. Omdat ik twijfel moet ik dus even met hem overleggen welke nou het beste is!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply