Geen categorie

Waar kan ik een drone kopen?

02/02/2018

Je bent geïnteresseerd in de verschillende mogelijkheden die drones te bieden hebben. Je hebt je al een beeld gevormd met wat je met de drone wilt gaan doen. Je hebt ook al de nodige informatie over drones opgezocht en gelezen. Kortom, je hebt een keuze gemaakt in het type drone dat het beste bij je ambities past. Je hebt ook al een bepaald budget in gedachten dat je wilt besteden aan een drone. Eigenlijk ben je helemaal klaar voor de aanschaf van je eerste drone. Dan volgt de belangrijke volgende vraag; waar kan ik het beste een drone kopen?

Welke mogelijkheden bieden verschillende drones?

Er zijn verschillende soorten drones op de markt. De basis is natuurlijk het op afstand bestuurbare vliegtuig. Uitgevoerd met meerdere rotorbladen is het een soort helicopter maar, door de stabiliteit die dit geeft, makkelijker te vliegen. Dit geeft de mogelijkheden om bepaalde patronen te vliegen. Wil je dat snel doen dan ga je voor een race-drone. Wil je ondertussen beelden, foto of video, vastleggen dan wordt het een drone met camera. Wil je die beelden direct meebeleven en zien wat de fictieve piloot ziet, dan komt een drone met First Person View in beeld.

Goed voorbereid aan de slag

Je hebt je inmiddels ingelezen in de regels die gelden voor het vliegen met een onbemand luchtvaartuig oftewel Unmanned Aerial Vehicle, afgekort UAV. Zo weet je dat je in Nederland wettelijk niet hoger mag vliegen dan 120 meter. Daarbij zijn er beperkingen voor het vliegen in de buurt van vliegvelden en is het belangrijk om de UAV altijd te kunnen zien. Je hebt zodoende een locatie voor ogen waar je veilig kunt vliegen met de drone. Dit kan bijvoorbeeld een veld zijn waar stunts uitgehaald kunnen worden of waar een virtueel wedstrijd parcours afgelegd kan worden.

Je weet wat je wilt

Je weet dus precies wat je wilt. Een drone die functioneel een bepaalde taak uitvoert, bijvoorbeeld het maken van opnames van een gewas, of een die beelden maakt voor een promotiefilm. In dat geval ga je dus voor een grote UAV waar een professionele camera onder kan hangen, uitgevoerd met een gimball voor perfect stabiele beelden. Of je wilt een bestuurbaar vliegtuig die een uitdaging biedt voor je sportieve vliegtalenten. Een waarmee je kunt racen of een virtueel spel kunt spelen. Een drone uitgevoerd met First Person View voor de ultieme beleving. Of je gaat voor een ultra compact model zoals de selfie drone.

De drone shop

Dan komen we terug op de eerste vraag. Waar kan ik deze drone het beste kopen? Het antwoord daarop is simpel. Elk model, drones met camera, FPV drones, mini drones of selfie drones, je koopt ze het beste bij een specialist in Unmanned Aerial Vehicles. Een winkel en webshop waar het verkopend personeel verstand van zaken heeft en kan zorgen voor het juiste advies. Zo komen we terecht bij een drone shop met een zeer uitgebreid assortiment en gunstige leveringsvoorwaarden. Veel plezier met de fascinerende hobby van het vliegen met een op afstand bestuurbaar luchtvaartuig.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply